Renovatie portalen voor Apeldoorn - Azelo

35 nieuwe portalen voor de A1 Apeldoorn – Azelo

Wanneer een aannemer met een groot project aan de snelweg bezig is, wil hij dat op tijd afronden zodat het verkeer weer zonder omleidingen over de weg kan. Zeker bij een belangrijke verbindingsweg als de A1 Apeldoorn – Azelo. GS Birkhoff Staalwerken ondersteunde Heijmans tijdens de uitbreiding van ruim 40 kilometer snelweg met 35 verkeersportalen over het gehele traject.

Renovatie portalen

Bij GS Birkhoff Staalwerken werken we ook met zogenaamde renovatie portalen. Dat zijn verkeersportalen die al een eerder leven hebben geleid, maar nog uitstekend opnieuw te gebruiken zijn. Dat scheelt aannemers niet alleen tijd, maar ook geld. Voor de A1 Apeldoorn – Azelo zorgden we voor twintig geschikte renovatie portalen. Zo hielden we de doorlooptijd snel.

langesteportaal1
gs-birkhoff-staalwerken-productie-02-918x516

Het conserveringssysteem bij GS Birkhoff is uniek, omdat we in één dag twee lagen spuiten. En het geen extra droogtijd nodig heeft. Bovendien is bij ons de levensduur meer dan 35 jaar en niet 15 jaar bij zoals bij vele andere systemen.

Snelle levertijd

Het grootschalige project van Heijmans betekende een snelle bouwtijd van twee jaar. Dat is mede gelukt door gebruik te maken van de renovatie portalen. Tevens is de fabriek van GS Birkhoff Staalwerken gericht op het bouwen van nieuwe portalen. Wij produceren, monteren en conserveren op één locatie.

GS Birkhoff Staalwerken verzorgt de portalen voor uw project aan de snelweg. Zoals voor Heijmans bij het project A1 Apeldoorn – Azelo deed.