GS Staalwerken: uw partner in staalconstructies

Al meer dan vijftig jaar is GS Staalwerken een gevestigde naam in de staalbouw. Geert Smulders startte het bedrijf in Gerwen, maar inmiddels vindt u ons op verschillende locaties in Nederland, België en Polen met in Helmond het hoofdkantoor. Ieder bedrijf binnen GS Staalwerken kent zijn eigen specialiteiten, die uitgevoerd worden door de juiste, gedreven vakmensen.

Specialisaties bedrijven

  • Voor eyecatchers in het centrum van de stad of stalen constructies voor het hoofdkantoor van een miljoenenbedrijf, kunnen aannemers terecht bij Moeskops Staalbouw.
  • Voor de distributiecentra langs de snelweg komen de mannen van GS Staalwerken langs.
  • GS Birkhoff Staalwerken is gespecialiseerd in de verkeersportalen boven de snelweg.
  • En voor stalen trappen voor een kantoor of industriële trap kiezen aannemers voor GS Staalwerken Gerwen.

Werkwijze

Laat de volledige opdracht aan GS Staalwerken over. Wij engineeren, produceren, conserveren en monteren de gehele staalconstructie. De strakke tijdsplanning houden we nauw in de gaten zodat de volgende onderaannemer op tijd kan starten met zijn werkzaamheden. Vraagt een staalconstructie om samenwerking met een betonconstructeur? Geen zorgen, de communicatie met die partij nemen wij op ons. Met een professioneel team zijn we een betrouwbare partner voor staalconstructies.

Duurzaamheid

GS Staalwerken is ISO 14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat ons managementsysteem voldoet aan de internationale standaarden voor milieumanagementsystemen. En wil de opdrachtgever voldoen aan de eisen voor een BREEAM-certificaat, dan dragen wij daaraan bij door onze CO2-uitstoot te minimaliseren en bij te houden.

Vernieuwing

GS Staalwerken staat nooit stil. Die vernieuwing in de staalconstructie is van belang om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Onze fabrieken worden geautomatiseerd waar nodig om processen te versnellen en de kwaliteit te waarborgen zonder het ambacht en de arbeidsomstandigheden van onze medewerkers uit het oog te verliezen. We tekenen in een 3D model waarin alle informatie staat. Wil de aannemer een update over de stand van zaken? Via het 3D programma zien we precies waar in het proces we ons bevinden.

Kies voor GS Staalwerken als uw partner in de staalbouw. Van engineering tot monteren van staalconstructies.