Totale staalconstructiesvan engineering tot montage 

Staalbouw projecten GS Staalwerken 

Met meer dan vijftig jaar aan ervaring in de staalbouw gingen heel wat klanten u al voor. We zorgden voor staalconstructies voor aannemers, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in de meest uiteenlopende sectoren. Zo realiseerden wij projecten voor de utiliteitsbouw, infra en creëerden wij stalen trappen en speciale constructies als het Eye in Amsterdam. Ontdek hier een greep uit onze projecten. 

Utiliteitsbouw

Onder utiliteitsbouw vallen gebouwen zonder woonbestemming als logistieke centra, bedrijfshallen en kantoren. Van eenvoudige hallen tot futuristische panden met bijzondere afwerkingen.

Stalen trappen

Bij GS Staalwerken worden stalen trappen in allerlei uitvoeringen gemaakt. Van simpele vluchttrap tot blikvanger in een hoofdkantoor. Ontdek welke wij als trappenspecialist al eerder realiseerden.

Infra

Van leidingbruggen tot verkeersportalen: GS Birkhoff Staalwerken doet het allemaal. Deze projecten brachten wij al eerder tot een succesvol einde.

Speciale constructies

Maatwerkconstructies en echte eyecatchers. Dat zijn onze speciale constructies, zoals het EYE in Amsterdam. De vakmannen bij GS Staalwerken Moeskops creëren ze maar al te graag.