Speciale constructies: maatwerk met staal

Het Eye in Amsterdam, het hoofdkantoor van ING in dezelfde stad en het metrostation in Antwerpen. Zomaar wat voorbeelden van onze speciale constructies die niet alleen goed uitgevoerd zijn, maar ook op esthetisch gebied er goed uit zien. Voor het creëren van stalen eyecatchers op maat, gaan we met architect en aannemer om de tafel zitten om te kijken wat mogelijk is op gebied van staal. Daag ons uit met het volgende ontwerp op maat.

Moeskops Staalbouw

Een complexe, speciale constructie kan wat ons betreft van alles zijn. Een kantoorgebouw met loopbruggen, een overdekt busstation of speciale kraanliggers voor cleanrooms. De aannemer bedenkt, wij voeren het uit. Hier zijn wij zo bedreven in geworden omdat Moeskops Staalbouw er gespecialiseerd in is.

Een stap extra zetten

Voordat wij gaan tekenen, produceren en monteren, denken we altijd eerst in oplossingen. Bijzondere wensen zoals bouwen na reguliere werktijden of werken in meerdere ploegen voor een snelle doorlooptijd, zijn voor ons geen probleem. Is een smalle kolom bouwtechnisch niet mogelijk? Dan zorgen we voor een andere oplossing. Uiteraard altijd in samenspraak.

Kiezen voor maatwerk bij Moeskops Staalbouw

  • Focus op speciale constructies
  • Denkt mee
  • Zet een stap extra
  • Houdt doorlooptijd in het oog

Samenwerken met partijen

Een staalconstructie op maat ontwikkelen staat niet op zichzelf, maar vergt een goede samenwerking met andere partijen. Wanneer er stalen platen in beton worden gestort, moeten wij bijvoorbeeld communiceren met de betonconstructeur voor de juiste afmetingen. En als het eindresultaat er strak en gelikt uit moet zien, zorgen wij voor de juiste schilder. Moeskops Staalbouw pakt deze communicatie volledig op en houdt de lijntjes kort.

Schakel Moeskops Staalbouw in om van het ontwerp een maatwerk staalconstructie te maken.

GS Birkhoff Staalwerken en speciale constructies

Voor speciale constructies in de on- en offshore kunt u terecht bij GS Birkhoff Staalwerken. Bekijk hier wat de collega's daar voor u kunnen betekenen.