GS ontwerpt bedrijfstrap voor bedrijfsruimte met kantoor

Hapertse bedrijfsruimte gecompleteerd met trappen van GS Staalwerken Gerwen

Een stalen trap van GS Staalwerken Gerwen hoeft niet altijd een ontwerp te zijn vanuit een architect. Op aanvraag ontwerpen wij de trappen voor het kantoor en de bedrijfshallen. Dat deden wij al eerder voor een bedrijfsruimte met kantoor in Hapert. Dit is onze werkwijze.

In gesprek met klant

Een stalen trap in uw kantoor is een echte blikvanger, is functioneel en zorgt voor veiligheid. Aspecten waar onze medewerkers altijd mee bezig zijn tijdens het ontwerp. Het is de eerste indruk van de klanten die het kantoorgebouw binnenstappen. Een industriële trap in de bedrijfshal maakt niet alleen een verdieping toegankelijk maar moet ook veiligheid bieden aan de medewerkers.

Voor de bedrijfsruimte met kantoor in Hapert spraken we met de klant om te ontdekken wat de wens was. Leidraad was een presentatie met verschillende ontwerpen bedrijfstrappen. Uiteindelijk werd gekozen voor een stalen trap met een getrapte trapboom in het kantoor. Voor in de bedrijfsruimte volstond een eenvoudige en functionele oplossing.

A tot Z door GS Staalwerken

Laat alles vakkundig door GS Staalwerken Gerwen uitvoeren en schakel gemakkelijk en snel met één contactpersoon. Na het ontwerpen en goedkeuren van de trappen gaan onze medewerkers aan de slag met productie en montage. De trappen voor zowel de bedrijfsruimte als het kantoor zijn gerealiseerd in onze fabriek en daarna door onze ervaren monteurs gemonteerd.

De projectleider heeft altijd zicht op de planning en weet precies in welke fase van productie we zijn dankzij onze slimme systemen. Gedurende het project blijft hij het aanspreekpunt voor de klant.

GS Staalwerken Gerwen ontwerpt bedrijfstrappen.
GS Staalwerken Gerwen ontwerpt bedrijfstrappen.
GS Staalwerken Gerwen ontwerpt bedrijfstrappen.

Laat de bedrijfstrap door GS Staalwerken Gerwen ontwerpen, produceren en monteren.