Imposante trap bij de entree van cacaofabriek Helmond 

Van de grond opgebouwde stalen constructie voor cacaofabriek Helmond 

Het culturele centrum in Helmond stroomt dagelijks vol met publiek dat komt voor muzikale evenementen en andere activiteiten. De blikvanger van het gebouw: de enorme stalen hoofdtrap in de entree. De fabriek is volledig opnieuw gebouwd: nieuwe fundering, vloeren, trappen en daken. GS Staalwerken construeerde de stalen elementen zoals de trappen.

Meerdere stalen trappen

Niet alleen de imposante trap bij de entree van de cacaofabriek in Helmond werd gebouwd door GS Staalwerken Gerwen. Ook de overige stalen trappen binnen het gebouw werden door ons gereconstrueerd. 

Bij dit project werkte GS Staalwerken Gerwen nauw samen met GS Staalwerken Helmond. De laatste realiseerde de structuur van de staalconstructies. Door onze krachten te bundelen kwamen we tot de best passende oplossing voor onze klant.

Makkelijk overleg

Door de korte lijntjes tussen beide GS Staalwerken ondernemingen, konden we moeiteloos schakelen. En vonden we elkaar snel om bijvoorbeeld overleg te plegen over de constructie. Het verloop van het project gaat uiteraard vlotter dan wanneer er geschakeld wordt met een externe partij.

In de cacaofabriek in Helmond wordt men verwelkomd door de imposante stalen hoofdtrap.
In de cacaofabriek in Helmond wordt men verwelkomd door de imposante stalen hoofdtrap.

Maak van de hoofdtrap in de entree de blikvanger van een pand zoals we deden voor de cacaofabriek in Helmond.