Aan het werk in winkelgebied Emmapassage Tilburg

Werken in leefgebied Emmapassage Tilburg

Vaak zijn de staalconstructies die GS Staalwerken realiseert bedoeld voor distributiecentra aan de kant van de snelweg. Of voor grote kantoorpanden in een buitengebied. Maar voor de Emmapassage in Tilburg zaten we midden in de stad. Een andere werkomgeving waar andere waarden en normen gelden. Zo pakten wij dat aan:

Werken in een leefgebied

Wanneer er wordt gebouwd in hartje centrum, komt niet iedere machine zomaar op de locatie of kan die überhaupt gebruikt worden. Maar voor dit soort uitdagingen deinzen wij niet terug. Laad- en torenkranen manoeuvreerden we voorzichtig door de winkelstraten en als iets niet paste, zorgden wij voor de beste vervanger of bedachten een andere aanpak.

GS Staalwerken realiseerde de uitbreiding van de parkeergarage voor de Emmapassage Tilburg.

Maximaal presteren onder tijdsdruk

Niet alleen het drukke stadscentrum vormde een uitdaging. Ook het feit dat de parkeergarage tijdens de werkzaamheden nog deels openbleef had denkwerk nodig. En omdat het project een harde opleveringsdeadline had, werkten wij onder grote tijdsdruk. Aannemers merken daar echter niets van. Achter de schermen schakelden wij een tweede ervaren ploeg in en zorgden wij ervoor dat voorbijgangers zonder oponthoud hun weg konden vervolgen.

Sector

Utiliteitsbouw 

Opdrachtgever

Bouwcombinatie Van de Ven / Van Schijndel  

Bijzonderheden

Midden in een leef- en winkelgebied  

GS Staalwerken is ervaren met projecten in de stad.