Functioneel trap- en hekwerk voor Fontys Stappegoor

Functionele trappen en hekwerken voor schoolgebouw Fontys Stappegoor

Groepen studenten drommen dagelijks samen in een schoolgebouw. Om even te kletsen, naar de volgende les te lopen of te zoeken naar het juiste lokaal. Functionele trappen zijn hierbij essentieel. Voor stalen trappen in het schoolgebouw van Fontys Hogescholen Stappegoor schakelde de hoofdaannemer GS Staalwerken Gerwen in. 

Voor extra veiligheid op de trappen van schoolgebouw Fontys Stappegoor, plaatste GS Staalwerken sterke videhekwerken. 
Voor extra veiligheid op de trappen van schoolgebouw Fontys Stappegoor, plaatste GS Staalwerken sterke videhekwerken. 

Hekwerken met lijnlast 3 kN/m

Aan beide zijden van het schoolgebouw zorgden we voor de enorme stalen trappenconstructies. Vanwege de aannemelijke kans van groepsvorming rondom te trappen weten wij dat een extra stuk veiligheid wordt voorgeschreven vanuit de Eurocode. Dit zijn hekwerken die voldoen aan een lijnlast van 3 kN/m. Medewerkers van GS Staalwerken zijn goed op de hoogte van de geldende regelgeving om aannemers van het beste advies te voorzien.

Complexe klus

Voor een complexe hijsklus als deze deinst GS Staalwerken niet terug. Ondanks de uitzonderlijk lange trappen van 16 meter wisten we het karwei te klaren. Onze ervaren projectleiders houden de deadline van het project nauw in de gaten en schakelen vlot waar en wanneer nodig. 

Functionele trappen die voldoen aan de Eurocode. GS Staalwerken weet er alles van zoals bij dit project Fontys  Stappegoor.