GS ontwerpt bedrijfstrap voor bedrijfsruimte met kantoor

Stalen design trap voor kantoor met bedrijfsruimte

Wanneer uiterlijk een belangrijk onderdeel van de trap is, zoals voor dit kantoor, gaat het bij ons niet om de snelheid van het produceren en ontwerpen van de trap. Maar is het juist van belang om nauwkeurig te werk gaan.

Voor een kantoor in Weert produceerden we een robuuste, met hout afgewerkte stalen design trap. Vervolgens gingen we aan de slag met de noodtrappen voor het kantoor en de stalen trappen in de bedrijfsruimte.

Fraaie design trap

Een tijdloze, strakke look gaat hand in hand met staal. Dat vinden onze opdrachtgevers ook. Voor dit kantoor in Weert leverden we een zwarte bordestrap met houten treden. De zwarte poedercoating zorgt niet alleen voor bescherming, maar geeft ook het stoere uiterlijk. En omdat wij de treden in onze eigen fabriek produceren, verloopt het leverings- en productieproces van staal en hout moeiteloos. Een complete levering van de stalen design trap verzorgen we dus vanuit onze eigen fabriek.

Vluchttrappen kantoor en bedrijfsruimte

Om veilig het kantoor te kunnen verlaten bij calamiteiten, realiseerden we een extra vluchtroute middels enkele vluchttrappen. Naar aanleiding van het ontwerp van de architect produceerden onze medewerkers een passende trap. Dat kan een rechte trap zijn, maar ook een bordes- of spiltrap. Vanwege de benodigde doorstroomcapaciteit is er gekozen voor een stalen bordestrap.

Onze ervaren monteurs bouwen vol passie uw industriële trap.

Heeft de klant bijzondere wensen voor de trap zoals een zwevend ontwerp? Klop dan op tijd bij ons aan. Wij denken in het ontwerpproces graag mee over de mogelijkheden. Door op tijd met ons aan tafel te zitten, staan de opties nog wagenwijd open.

Betrek GS Staalwerken Gerwen vroegtijdig bij het plan voor een stalen design trap op kantoor. De mogelijkheden worden dan een stuk uitgebreider.