Laat GS Staalwerken de trap van de villa ontwerpen

Bij een stalen trap voor een villa hoort een vroege voorbereiding. 

Plan op tijd de trap voor uw villa 

In grote woningen en villa’s kan een stalen trap dat extra gevoel van luxe en comfort bieden. Stijlvolle trappen afgewerkt met hout of roestvrijstalen balustrades zijn maar enkele opties uit de talloze mogelijkheden. Om in een villa een stalen trap te laten realiseren, betrekt u ons al in de bouwfase van de woning. Dit is waarom. 

Afspraken voortraject

Een stalen trap in een villa is niet een trap als ieder ander. En het is ook niet iets waar later in het traject pas over besloten kan worden. Want de afspraken die in het voortraject worden gemaakt, zijn het belangrijkst. Onze adviseurs weten precies welke pui er nog niet geplaatst mag worden en wanneer GS Staalwerken moet starten met productie en montage.

Stalen trap villa

Met onze ervaring plannen wij op het juiste moment de productie en montage van de trap. Dat gebeurt door het maken van goede afspraken zodat de bouw van de villa volgens planning verloopt. En zodat die ene pui er niet te vroeg staat waardoor de trap vervolgens niet naar binnen kan. Van A tot Z regelen wij planning en uitvoering.

Bij een stalen trap voor een villa hoort een vroege voorbereiding. 

Betrek GS Staalwerken bij het voortraject van de bouw van uw villa.