GS Staalwerken realiseerde een zwevende trap  

GS Staalwerken bouwde een zwevende trap, secundaire kantoortrap en industriële trappen voor dit project. 

Zwevende trap midden in hoofdkantoor 

Functionaliteit en veiligheid staan voorop bij het ontwerpen en bouwen van constructies van een hoofdkantoor. Voor aannemers vanzelfsprekend. En voor een architect is het aanzicht van belang. Bij GS Staalwerken Gerwen weten we dit te combineren met onze stalen trappen. Zoals we deden voor een warehouse met hoofdkantoor in Papendrecht. We realiseerden een zwevende trap midden in het hoofdkantoor. 

Geen ondersteuning

De architect zag het ontwerp zo voor zich: een zwevende trap met glasbalustrades en houten treden, zonder dat die ondersteund werd. Onze medewerkers zorgden daarvoor. Uiteraard wordt door ons alles constructief doorberekend of het voldoet aan de norm. De mogelijkheid bestaat immers dat collega’s zich op de trapconstructie verzamelen voor bijvoorbeeld een mooie groepsfoto. Ook dan mag de trap niet bezwijken.

Essentieel overleg

Om van visie werkelijkheid te maken, was het overleg tussen GS Staalwerken Gerwen, de architect en constructeur van groot belang. Eén fout kan grote gevolgen hebben voor het eindresultaat. Met heldere communicatie, een duidelijk plan en strakke deadlines voorkomen wij dit. Schakel ons al in bij het voortraject om hier zeker van te zijn.

Meerdere trappen

Schakel ons in voor alle stalen trappen binnen het project voor een snelle schakeling tussen partijen, korte lijntjes in het communiceren en helder overzicht. Voor dit hoofdkantoor produceerden we niet alleen de hoofdtrap maar ook diverse trappen, hekwerken en kantelhekwerken in het magazijn.

GS Staalwerken bouwde een zwevende trap, secundaire kantoortrap en industriële trappen voor dit project. 

GS Staalwerken Gerwen maakt van visie werkelijkheid. Zoals we deden voor de zwevende trap.