64 meter lange brug in Witton Park voor Retro Bridge

64 meter lange brug in Witton Park voor Retro Bridge

Wanneer Retro Bridge modulaire brugsystemen nodig heeft, schakelen zij vaak GS Staalwerken in. Na meerdere projecten weten ze wat ze kunnen verwachten en zien zij ons als een betrouwbare partner. Daarom wisten zij ons ook voor hun Engelse tak te vinden. Het project: een 64 meter lange brug voor Witton Park. Dit is hoe we te werk gingen.

Modulaire brug

Een brug in Witton Park is van tijdelijke aard en heeft als doel verkeer om te leiden, zodat er aan de oorspronkelijke brug gewerkt kan worden. Wanneer het project is afgerond, wordt de constructie niet verschroot. De brugdelen zijn modulair en kunnen zelfs breder en langer gemaakt worden voor een volgend project.

Lassen in één werkplaats

Een brug van 64 meter komt niet zomaar in één geheel op de bestemming. In de werkplaats splitsen we deze daarom in 24 onderdelen op. Deze worden in dezelfde werkplaats gelast. Zo vervaardigen wij hier het brugdek en de op maat gemaakte leuningen. Dankzij deze manier van werken verplaatst Retro Bridge de onderdelen met gemak naar Witton Park.

Door onze ervaring in de staalbouw weten wij de looptijd van een project goed in te schatten. Daardoor kan de opdrachtgever het transport goed inplannen.

Laat een modulaire brug door GS Staalwerken lassen voor kwaliteit en een betrouwbare levertijd.