Verkeersportalen door GS Birkhoff Staalwerken

Rijdend over de snelweg worden automobilisten ingelicht welke afslag ze kunnen nemen. Of wanneer zij snelheid moeten minderen omdat ze een file naderen. De verkeersportalen waar camera’s, verkeers- en matrixborden aan hangen om deze informatie te kunnen bieden worden door GS Staalwerken gerealiseerd. Bij GS Birkhoff Staalwerken worden verkeersportalen geproduceerd en op locatie gemonteerd.

Kwaliteitseisen en veiligheidseisen

Om verkeersportalen boven de snelweg te realiseren, werken we volgens strikte normen van de opdrachtgever. Tevens zijn we zeer ervaren in het ter plaatse monteren en neerzetten van de portalen. Hierbij zorgen we voor zo min mogelijk hinder voor het verkeer. En komen weggebruikers uiteindelijk soepel van A naar B, dankzij onze portalen.

Renovatie portalen

Circulair bouwen is bijna niet meer weg te denken, ook in deze sector. Daarom gebruiken we bij GS Birkhoff zogenaamde renovatie portalen. Deze portalen zijn al eerder ingezet en blazen wij nieuw leven in, zoals bij het project voor de A1. Het is duurzamer en bespaart veel tijd en geld.

Nieuwe portalen

De aannemer weet het beste wat bij de opdracht past. Heeft hij een voorkeur voor nieuwe portalen, is dat geen probleem. Bovendien is er ook de keuze een deel in nieuwe en deel in renovatie te laten uitvoeren. Bij GS Birkhoff denken we graag mee en adviseren we zodat de beste optie voor de klant wordt uitgevoerd.

langesteportaal1
GS Birkhoff Staalwerken realiseert verkeersportalen.
Voor stalen infraconstructies als verkeersportalen kunnen aannemers terecht bij GS Birkhoff Staalwerken.