Stalen trappen voor ieder project: van kantoorpand tot distributiecentrum of woonvilla

De mogelijkheden met stalen trappen zijn zeer ruim. Denk aan design trappen op kantoor, industriële trappen in een bedrijfsruimte of vluchttrappen wanneer zich een noodsituatie voordoet. Zodra de aannemer het project bij ons neerlegt, neemt GS Staalwerken Gerwen het gehele proces uit handen: van ontwerpen naar productie tot conserveren en monteren.

BREEAM

Breeam projecten zijn bij ons in goede handen. Wij beschikken over de hiervoor noodzakelijke certificeringen zoals ISO 14001 en FSC®-c118894.
ISO 14001 sluit aan bij onderwerpen als MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en de circulaire economie. FSC®, Forest Stewardship Council®, is opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen, met name in tropische gebieden.
Vraag naar de mogelijkheden m.b.t. FSC®.

Duidelijk voortraject

Om de klant het beste te kunnen helpen bespreken we zaken tot in detail al tijdens de offertefase. Met onze jaren aan ervaring in stalen trappen kennen wij de eisen en voorwaarden die bij stalen trappen komen kijken. Is er bijvoorbeeld een kans op groepsvorming op de trap dan weten onze medewerkers exact wat de Eurocode voorschrijft.

Nauwkeurig werk

Wanneer het gaat om stalen design trappen als eyecatcher van een hoofdkantoor weten onze ervaren medewerkers dat secuur werk voorop staat. Alhoewel een trap voornamelijk functioneel is, zijn de keuzes qua uiterlijk ook ruim. Kies niet alleen uit staal, maar laat houten traptreden bij ons produceren. Is er vraag naar een glasbalustrade? Regelen wij dat ook.

Alles bij één partner

Onze adviseurs weten exact hoe de trap van top tot teen eruit hoort te zien. Het proces verloopt vlot, omdat wij alle taken op ons nemen. We construeren een 3D model en maken vervolgens de tekeningen. Berekening van de trappen en hekwerken kunnen door eigen constructeurs gemaakt worden. Bovendien produceren en monteren we zelf. Voor de aannemer is er één aanspreekpunt.

Wij produceren niet alleen trappen in staal, maar tevens in roestvaststaal. Houten treden en bordessen komen ook uit onze eigen fabriek. Zoekt u een trap met combinaties van glas of natuursteen? Leg het bij ons neer en wij schakelen met onze vaste partners. Zo waarborgen we de doorlooptijd.